Catalunya Diari

La 2a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega se celebrarà el 7 de juny amb un augment d’expositors i d’horari

La 2a Fira de la Cervesa Artesana de Tà rrega se celebrarà el 7 de juny amb un augment d’expositors i d’horari| Redacció - Fotografia: Agrat Tà rrega

primera edició

La 2a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega també augmenta l’horari i restarà oberta durant 12 hores ininterrompudament al Pati de Tàrrega, de les 12.00 a les 00.00 hores, amb un ampli ventall d’activitats paral·leles per a tots els públics. Així, a banda de la cata de cerveses artesanes també hi haurà música en directe durant tota la jornada, demostracions de show-cooking, paella popular per dinar elaborada amb cervesa artesana, un bingo amb sorteig de productes, zona de jocs infantils i parades amb productes de proximitat.

Una de les novetats més destacades de l’edició d’enguany serà la presentació en primícia d’una cervesa artesana feta amb malta de Tàrrega. Aquesta serà una de les cerveses que els visitants podran tastar i s’uneix a la quinzena de paradistes que hi haurà al Pati. Les cerveses artesanes provenen d’arreu del territori català i són: La Vella Carabana (Menarguens); La Segarreta (Santa Coloma de Queralt); Biera Aranesa (Vall d’Aran); Catalan Brewery (Vallès); Les Clandestines (Montferri); Cerberus (Barcelona); Reptilian (El Vendrell); Lo Perot (Penelles); Cerveses Ponent (Seró); Popaire (Girona); Cervesa Artesana Tous d’Anoia (Igualada); Cinteta (Ebre); Hope (Sant Boi de Llobregat), Casa Dalmases (Cervera) i Matoll (Belianes).

El certamen també comptarà amb demostracions de show-cooking a càrrec de responsables de l’Antic Forn de Cervera i del Racó de l’Era de Tàrrega dins el marc del projecte Gustum del Consell Comarcal de l’Urgell, col·laborador de l’esdeveniment, així com l’Ajuntament de Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari