Catalunya Diari

La 2a Lan Party de Tàrrega, del 8 al 10 d'agost

La 2a Lan Party de Tà rrega, del 8 al 10 d'agost| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rregaDesprés de l’èxit de la primera convocatòria, els seus responsables volen consolidar la trobada com un dels referents a nivell del territori català gràcies a la qualitat de la proposta, les instal·lacions idònies i el bon ambient entre els participants durant tres jornades d’estiu. Les inscripcions, fins a 150 places, ja es poden tramitar a través del web www.tarregalanparty.cat. El preu és de 25 euros i inclou una samarreta de la 2a Targalan.

Un dels atractius del programa són les xerrades gratuïtes i obertes al públic en general, enguany sobre cloud-computing, impressores i animació en 3D, la seguretat a la xarxa i la virtualització, entre altres. Pel que fa als tornejos, el videojoc LOL comptarà amb un premi per a l’equip guanyador de 500 euros i el Counter Strike, amb 250 euros per als vencedors. Com a novetat es convoca el torneig de Hearstone i es repetiran els campionats de PS3 amb el Tekken i el FIFA, que van comptar amb una notable participació l’any passat. La trobada inclourà el curiós concurs de llançament de discs durs i un campionat de ping pong.

Els inscrits disposaran d’entrada a les piscines municipals gràcies a l’acord assolit amb el Club Natació Tàrrega. A més, els participants disposaran d’una zona de descans amb sofàs i acampada a les instal·lacions del Pavelló d’Esports. La 2a Targalan compta amb el suport econòmic de les regidories de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Tàrrega i amb la col·laboració d’empreses targarines i lleidatanes del sector de la informàtica.


Comentaris

envia el comentari