Catalunya Diari

La 3a edició de la FesTàrregaSolidària obre el període de recepció de projectes

La 3a edició de la FesTàrregaSolidària obre el període de recepció de projectes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega (Arxiu)

 

L’Associació Agrat organitzarà el proper 22 de març la 3a edició de FesTàrregaSolidària, un esdeveniment que té l’objectiu de sensibilitzar i transmetre la importància de les diferències entre els països del Nord i del Sud i treballar perquè dia a dia puguin ser menors.

Per aquest motiu, s’ha obert un període de recepció de propostes fins al dia 14 de febrer on totes aquelles entitats, col·lectius o associacions que ho vulguin poden presentar els seus projectes. L’Associació Agrat seleccionarà 2 projectes on destinar tot el que s’ingressarà durant aquesta FesTàrregaSolidària.
 
Pel que fa els requeriments dels 2 projectes, un serà de caire local, destinat a una entitat targarina, i l’altre serà un projecte de veïns, adreçat al desenvolupament dels països empobrits. Les propostes es podran enviar al correu electrònic [email protected].
 
La comissió organitzadora de l’esdeveniment ja està treballant en totes les activitats que es faran el proper 22 de març i que comprendran, entre d’altres, una fira d’entitats solidària, tallers, activitats infantils i concerts. Tot amb un caire solidari i festiu per tal de poder captar recursos per la gent més desafavorida.
 
La primera edició de FesTàrregaSolidària es va organitzar l’any 2008 i la segona l’any 2012, ja amb la coorganització de l’Associació Agrat. En aquesta última edició es van recaptar 2.505 euros destinat a un projecte local de Càritas pel 'Família i Infància' i la mateixa quantitat per un projecte de veïns d’Intermón Oxfam per la construcció de pous a Etiòpia. 


Comentaris

envia el comentari