Catalunya Diari

La 51a Fira de l’Oli de les Borges arriba als 140 expositors, un 15% més que l'any passat

La 51a Fira de l’Oli de les Borges arriba als 140 expositors, un 15% més que l'any passat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 Tant l’Espai gastronòmic com l’Espai promocional estan complerts i la carpa exterior té una llarga llista d’espera, ja que els 29 llocs disponibles ja han estat adjudicats fa dies. En aquesta nova edició, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de gener, s’ha millorat el disseny i la distribució dels espais, a més d’haver augmentat la superfície d’exposició al recinte exterior amb la incorporació de nous carrers, i la instal·lació d’una carpa a la plaça Europa que acollirà àpats populars i el primera Fira Rock amb Els Catarres, La Terrasseta de Preixens i Dj. Uzbeque.  
 
Segons ha donat a conèixer aquest dimecres el regidor responsable, Jordi Ribalta, “la Fira comptarà amb 26 estands de cooperatives, productors d’oli i almàsseres, que se situaran al Pavelló de l’Oli, i amb 40 empreses i entitats al Pavelló Comercial. Pel que fa a la carpa exterior, que enguany se situarà al carrer Catalunya i que incrementa a 100 metres lineals la superfície d’exposició, comptarà amb 29 parades de productes agroalimentaris”. D’altra banda hi haurà cotxes i maquinària vinícola que s’exposaran al carrer Indústria mentre que al carrer Comerç s’hi ubicaran 24 parades d’artesans locals i 19 d’artesania ètnica. En total, el nombre final d’expositors arribarà als 140 estands, una xifra un 15% superior a la de l’edició anterior.
 
El president del Patronat Fira de les Garrigues i alcalde de les Borges, Enric Mir, ha explicat que “estem molt satisfets de la resposta que tot el sector de l’oli, les empreses i entitats de la comarca i d’arreu de l’Estat estan tenint en aquesta 51a Fira, una edició que ha augmentat la superfície i el nombre d’expositors, dos elements claus per aconseguir que la Fira segueixi creixent”.
 
La nova imatge del Pavelló Comercial, de color negre i verd basada en el disseny millorat dels espais interiors, acompanyarà un nou espai de demostracions, tasts i presentacions de productes agroalimentaris que s’afegeix al que ja existeix al Pavelló de l’Oli.


Comentaris

envia el comentari