Catalunya Diari

La 5a marxa Terrall-Garrigues espera més de 250 participants

La 5a marxa Terrall-Garrigues espera més de 250 participants| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

El Club Ciclista Ateneu Garriguenc organitza aquest diumenge la cinquena edició de la marxa Terrall-Garrigues amb BTT, que ja compta amb 250 inscrits, tot i que l’organització espera que el nombre de participants s’incrementi en les últimes hores.

La cursa, que tindrà lloc a partir de les 09.00 hores, provocarà talls de circulació a la capital. A partir de les 08.00 hores i fins a l’hora de la sortida, la Policia Local mantindrà tallada la zona del Terrall, i immediatament després de l’inici de la prova, els agents habilitaran un carril per als ciclistes i un altre per als vehicles, que només podran circular en una sola direcció. Finalment, al migdia, es podrà tornar a circular amb normalitat pel centre de la ciutat. Per als participants que vinguin de fora, s’habilitarà una aparcament a l’Era del Rabasser.  
 
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la localitat, Francesc Mir, ha agrait tant la tasca dels agents locals, “que facilitaran el bon funcionament de la cursa i garantiran el pas ordenat de vehicles i vianants al centre de la població”, com dels organitzadors, “els membres del club que un any més s’han bolcat en portar a terme aquesta prova, una de les més potents del territori”. La cinquena edició de la Terrall-Garrigues compta amb dos circuits de 47 i 33 quilòmetres, i passa pels termes de les Borges, Cervià, la Pobla i Juncosa, “el que dóna un valor afegit a la cursa, ja que els participants poden gaudir dels paratges típics de la zona i que no es troben enlloc més”, ha explicat Sebastià Morell, el president del club. Morell també ha afegit que la marxa es desenvoluparà en unes condicions excel·lents, “ja que es preveu que diumenge faci sol i perquè degut a les pluges dels últims dies el terreny es troba en un estat immillorable, sense gens de pols”.
 
El preu de la inscripció és de 20 euros i es pot fer el mateix dia de la marxa. La prova finalitzarà amb un esmorzar popular al Terrall amb pa de ronyó i amb l’entrega de premis, diferents garrafes d’oli del Molí de la vall del set de l’Albi per als tres primers classificats.
 
La marxa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, Patfran, Punt de partida, JJ Center de Torregrossa i el Molí de la vall del Set de l’Albi.


Comentaris

envia el comentari