Catalunya Diari

La ‘Marxa-Trail Les Peülles 54’ amplia la seva oferta amb un circuit de 33 quilòmetres

La ‘Marxa-Trail Les Peülles 54’ amplia la seva oferta amb un circuit de 33 quilòmetres| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 La presentació, que s’ha dut a terme aquest dimarts al migdia a la Diputació de Lleida, ha comptat amb la participació de la diputada Maria Antònia Pubill, l’alcaldessa de Les Avellanes i Santa Linya, Maria Carme Garrofé, i el president del Grup Excursionista Les Peülles, Antoni Borràs. Pubill destaca la importància d’activitats com aquesta: "Es tracta d’una iniciativa que fomenta la pràctica esportiva al nostre territori i que genera que persones de fóra coneguin els nostres atractius".
 
Per la seva banda, l’alcaldessa agraeix al Grup Excursionista Les Peülles i tots el veïns "per la seva implicació en aquest tipus d’esdeveniments”, alhora que creu que és de gran importància “el fet que la marxa aglutini els quatre pobles i la seva àrea d’influència". Borràs, per la seva banda, ha explicat que "amb la incursió d’aquest nou itinerari més curt no es perd l’essència i és més accessible per al gran públic. Ja estem doblant el nombre d’inscripcions de 2013 i esperem arribar als 160 participants, la qual cosa serà un èxit per a tots".
 
Un dels objectius de la Marxa és el de mostrar les excel·lències naturals del territori i dels seus municipis tot practicant esport. És per això, que s’han conformat dos itineraris únics de diferents dificultats on els participants podran gaudir del potencial paisatgístic de la zona, de les seves fonts i monuments.
 
La pista poliesportiva de Les Avellanes serà el punt de partida a les 7.00 hores de diumenge 4 de maig d’un segon any de cursa que tornarà a convertir el Montsec com a centre neuràlgic dels esports de muntanya. El preu de les inscripcions és de 20 euros per als federats i de 24 euros per als que no ho estiguin i tots els participants rebran una samarreta commemorativa i tindran a la seva disposició servei de fisioteràpia a l’arribada i avituallaments durant la prova.


Comentaris

envia el comentari