Catalunya Diari

La Biblioteca Carles Morató de Solsona tancarà del 8 al 20 d'agost per manteniment i neteja

La Biblioteca Carles Morató de Solsona tancarà del 8 al 20 d'agost per manteniment i neteja| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

La Biblioteca Carles Morató de Solsona tancarà portes del 8 al 20 d'agost per realitzar tasques de manteniment i neteja. A partir del dilluns 22 les instal·lacions obriran en l’horari habitual: dilluns, dimecres i dijous, de 16.00 a 20.00 hores; dimarts i divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores; i dissabte, de 10.00 a 13.30 hores.

Els treballs que s’hi han de dur a terme requereixen el muntatge d’una infraestructura incompatible amb l’ús de les instal·lacions per part del públic. Cal repassar la pintura en algunes zones del finestral de l’altell, fer una reparació en el transformador de la tercera planta i realitzar una neteja a fons de l’equipament amb l’ajut d’una bastida.
 
La biblioteca es reobrirà el dilluns 22 d’agost i tornarà a tancar del 8 a l’11 de setembre, per la Festa Major. Enguany no hi ha previst destinar cap espai a sala d’estudi extra amb horaris més amplis, atès l’escàs ús que se’n va fer l’estiu passat –alguns dies no acollia ni un sol estudiant–, a diferència de l’hivern.


Comentaris

envia el comentari