Catalunya Diari

La Biblioteca d'Alpicat organitza un concurs d'arbres de Nadal

La Biblioteca d'Alpicat organitza un concurs d'arbres de Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

La Biblioteca d’Alpicat ha organitzat per aquestes festes un concurs inèdit fins ara que, sota el nom de ‘BiblioNadal fet a mà’, està dedicat a les manualitats i als arbres de Nadal. L’objectiu d’aquest concurs és omplir la biblioteca d'arbres de Nadal, fet pel qual es vol comptar amb la col·laboració de tots els que desitgin participar en aquest nou concurs de manualitats. 

Es tracta de que cadascú inventi i creï el seu arbre, amb la grandària que vulgui i utilitzant els materials que cregui oportuns per tal de decorar-lo i fer-lo ben original. Es poden fer en família o de manera individual. Els organitzadors han establert tres categories, amb regals molt llaminers. 
 
Els participants elaboraran el treball a casa seva i el portaran a la Biblioteca totalment acabat. La composició, la mida i els materials utilitzats seran lliures, i els participants només es podran presentar en una de tes categories amb un sol treball. 
 
El termini de lliurament de treballs és de l’1 al 24 de desembre. Un cop finalitzat el concurs, s’obrirà el termini de votació popular. Et lliurament de premis tindrà lloc el divendres 15 de gener a la Biblioteca.
 
S’estableixen tres categories i un premi únic per categoria: la categoria individual adults, on el premi serà un e-book Reader BQ; la categoria individual infantil (de 7 a 12 anys), amb una bicicleta com a premi; i la categoria familiar, que tindrà com a premi una escapada en família més 2 packs d’aventura de Dakotabox. A més, tots els participants rebran un llibre obsequi de l’Ajuntament d’Alpicat i la Biblioteca Sant Bartomeu.


Comentaris

envia el comentari