Catalunya Diari

La biblioteca de Mollerussa obre nova programació infantil amb contes, tallers, jocs de taula i un taller de viquipèdia

La biblioteca de Mollerussa obre nova programació infantil amb contes, tallers, jocs de taula i un taller de viquipèdia| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha encetat ja la programació infantil per aquest primer trimestre de l’any. Les activitats es complementaran amb 4 sessions de l’Hora del Conte, dues de elles combinades amb tallers, un de seguretat vial i l’altre de manualitats. 

Així mateix també està previst dur a terme un taller específic per fomentar els jocs de taula i un altre sobre l’ús de la viquipèdia. Així ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la directora de la biblioteca, Diana Solé, i del coordinador de les activitats, Josep Miquel Varea.
 
Pel que fa a l’Hora del Conte, les següents sessions seran el 25 de febrer amb una 'Sopa de Contes', a càrrec de Cesc Serrat; el dia 9 de març amb 'La carretera bona' de la mà de Joan Barril Fundació i Mutual de Conductors que a banda completaran el conte amb un taller sobre seguretat vial explicada als més petits, i l’11 de març amb un conte-taller sobre 'Els músics de Bremem', de la mà del Centre d’Expressió Artística Solaç. El 8 d’abril en commemoració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil es farà una altra sessió per gentilesa de la Llibreria Dalmases.  
 
La programació també inclourà un taller que es farà el dia 23 de març i es repetirà els dies 25 i 27 amb l’objectiu de despertar entre els més menuts l’afició per als jocs de taula. Així mateix, el dia 11 de febrer es farà un taller per mostrar la utilització de la viquipèdia adreçat a alumnes de Institut Terres de Ponent per tal que puguin després reforçar la informació que hi ha sobre Mollerussa a la xarxa a través d’aquesta enciclopèdia lliure, segons ha explicat Varea.
 
Quan a la programació per al públic adult, a banda del cicle Biblioteques amb DO, també hi ha prevista una xerrada a càrrec de l’escriptor Jordi Coca i la psicòloga Núria Beita, el proper 5 de febrer, a les 17.30 hores, oberta a tothom però principalment adreçada als grups de lectura; i la presentació del llibre 'El vel que amaga les Myriams', de Maria Àngels Filella, el 5 de març. 


Comentaris

envia el comentari