Catalunya Diari

La Boscana de Bellvís obté una estrella Michelin

La Boscana de Bellvís obté una estrella Michelin| ACN - Fotografia: La Boscana

 

El restaurant La Boscana de Bellvís, al Pla d'Urgell, ha aconseguit aquest dimecres al vespre la seva primera estrella Michelin, en una gala on la cuina catalana ha sumat set noves distincions. La Guia Michelin 2017 distingeix en total 203 restaurants, dels quals 166 amb una estrella, 28 amb dues estrelles i 9 amb tres estrelles. 

Només conèixer la notícia, tot l'equip de l'establiment i la família Castanyé i Daniel han mostrat una fusió d'alegria, emoció i entusiasme. "No tenim paraules per expressar com ens sentim després d'haver rebut la primera estrella Michelin", han explicat.
 
A la resta de Catalunya, el restaurant Lasarte, l'aposta gastronòmica a Barcelona de Martín Berasategui i capitanejat als fogons pel xef italià Paolo Casagrande, ha aconseguit la tercera estrella Michelin. A més, també l'han aconseguit per primer cop Céleri i Xerta de Barcelona, Ca l'Arpa de Banyoles (que torna a la llista), La Boscana de Bellvía s (Pla d'Urgell) i l'Antic Molí d'Ulldecona (Montsià). La cuina catalana sobrepassa fronteres i el xef Sergi Arola també obté un 'macaró' amb el seu nou establiment a Sintra (Portugal). En total, doncs, la cuina catalana ha sumat en aquesta edició de la guia fins a set nou reconeixements.
 
En la categoria de restaurants amb dues estrelles, Catalunya no suma cap nova incorporació però manté els establiments amb aquest reconeixement (a excepció del Lasarte, que passa a tenir-ne tres). Són els restaurants Miramar de Llançà (Alt Empordà), les Cols d'Olot, i els barcelonis ABaC, Enoteca i Moments. 


Comentaris

envia el comentari