Catalunya Diari

La Cadí Ultra Trail ja supera els 400 inscrits

La Cadí Ultra Trail ja supera els 400 inscrits| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

L'esdeveniment de curses de muntanya Cadí Ultra Trail, que es celebrarà aquest dissabte i té com a epicentre la Seu d'Urgell, ja supera els 400 inscrits. Des de l'organització, han volgut deixar constància que el màxim de participants és de 500 persones.

Els motius són els següents: "Per donar el màxim de qualitat i serveis als participants, així com per la seguretat dels mateixos i aconseguir el màxim de respecte al medi ambient, ja que transcorre per les zones protegides del parc Natural del Cadí-Moixeró".
 
Les cinc proves d'enguany comparteixen el mateix recorregut per la serra del Cadí. Aquestes són: la Cadí Ultra Trail (80 km), la Cadí Marató (44 km, amb arribada a Estana), la Cadí Trail (20 km, amb arribada a dalt del Cadí), la Cadí Popular (13 km, amb arribada a Adraén) i la Petit Cadí (infantil).
 
Novetats 2015
Les novetats que presenta aquesta tercera edició és la Cadí Trail i la Petit Cadí. La Cadí Trail presenta un espectacular recorregut de 20 quilòmetres, amb un desnivell 2.000 metres de desnivell positiu, que permet arribar als corredors des de la Seu d'Urgell fins al Cap de Fesa, primer cim de la serra del Cadí. La baixada serà neutralitzada fins a Adraén, on hi haurà un servei d'autobús que recollirà els corredors. Aquest servei també el tindran els participants de la Cadí Marató que arriba a Estana.
 
Els participants a la Cadí Popular i la Petit Cadí, que arribaran fins a Adraén, també disposaran d'aquests servei d'autobús per tornar a la Seu d'Urgell.
 
La Petit Cadí, per a nens i nenes de 8 a 12 anys, obligatòria per a la categoria de marrecs, i opcional per la categoria xics, per a joves de 12 a 16 anys.


Comentaris

envia el comentari