Catalunya Diari

La campanya ‘Jo compro a Alpicat!’ promocionarà el comerç de proximitat regalant carretons de compra

La campanya ‘Jo compro a Alpicat!’ promocionarà el comerç de proximitat regalant carretons de compra| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

L’Ajuntament d’Alpicat ha posat en marxa la campanya ‘Jo compro a Alpicat!’, una iniciativa que té com a objectiu promocionar el comerç local i que aquest dimecres ha tingut el seu punt de partida simbòlic amb la presentació del projecte, a la que hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i la regidora de l’àrea d’Economia i Dona, Mercè Gispert.

La idea d’aquesta promoció endegada pel consistori passa per incentivar les compres en els comerços del municipi, fidelitzar la clientela a l’establiment i donar un valor afegit al comerç de proximitat.  Per aquest motiu, s’han adquirit carretons per anar a comprar que estaran serigrafiats amb l’eslògan 'Jo compro a Alpicat!'. Es repartiran unitats d’aquests carretons per a cada establiment d’alimentació adherit al projecte, que són al voltant de quinze, juntament amb uns carnets que cada botiga repartirà entre la seva clientela. 
 
A tots aquells clients que acumulin 120 euros de compra en el mateix establiment, i que per tant completin el carnet (dividit en 12 caselles de 10 euros), la botiga els regalarà un carretó, fins a exhaurir existències. 
 
Un pla per dinamitzar el comerç
‘Jo compro a Alpicat!’ suposa l’inici d’un pla d’activació del comerç local que es posa en marxa des de l’Ajuntament. En aquest sentit, la regidora d’Economia i Dona, Mercè Gispert, ha valorat de manera molt positiva aquest fet, ja que es tracta de “la primera acció d’un pla per promocionar el comerç d’Alpicat”. 
 
Gispert ha animat la gent d’Alpicat a comprar al poble i no a fer-ho fora d’ell, perquè “és una manera d‘enfortir l’economia local i de garantir el futur de famílies d’Alpicat”, a més de servir per “valorar el producte de proximitat”. Per tot plegat, ha encoratjat els alpicatins i alpicatines per tal de “conèixer les botigues del poble i saber què fan”, a la vegada que ha precisat que s’emprendran “més accions per promocionar el comerç” i ha deixat clar que “l’Ajuntament està obert a les propostes que puguin tenir els comerciants”.


Comentaris

envia el comentari