Catalunya Diari

'La casa dels horrors' del pederasta de Castelldans

'La casa dels horrors' del pederasta de Castelldans| Redacció

 L'advocat de les víctimres, Francesc Sapena, ha explicat que, a més de gravar als menors, quan complien la majoria d'edat l'acusat proposava mantenir relacions sexuals al tercer pis de la casa de Castelldans, "en una habitació amb llit de matrimoni, televisió i música ambiental". I ha assenyalat: "El que no els deia és que també tenien microcàmeres que els estaven filmant".
 
David D., detingut el 27 de juny a Lleida i que va ingressar a la presó dies després, va arribar a acollir fins a vuit menors tutelats per la Generalitat simultàniament a casa i va passar 34 controls en 16 anys sense aixecar cap sospita. Durant aquests anys ha conviscut amb els joves en tres domicilis diferents, el primer d'ells, a la ciutat de Lleida.
 
El lletrat no descarta presentar una acusació contra la Generalitat: "No descarto que, si es comprova negligència dels que havien d'haver controlat, els fem objecte de l'acusació".
 
Per la seva part, la Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament de Benestar Social i Família, ha reiterat davant del jutge la voluntat de personar-se com a acusació particular en el cas de Castelldans, ja que considera que hi ha fonaments jurídics i processals que justifiquen la seva personació com a part del procés judicial obert contra el presumpte pederasta. En el seu moment el magistrat no va acceptar l’acusació particular presentada per la Generalitat. Ara, un cop s’ha aixecat el secret del sumari, el Departament ha tornat a presentar formalment la sol·licitud.


Comentaris

envia el comentari