Catalunya Diari

La cinquena edició de la RialpMatxicots arribarà al Pallars Sobirà al setembre

La cinquena edició de la RialpMatxicots arribarà al Pallars Sobirà al setembre| Redacció - Fotografia: http://www.rialpmatxicots.cat/

 Durant aquests dos dies es disputaran tres curses: la RialpMatxicots Extrem, amb 82 quilòmetres. i 5.800 metres de desnivell positiu; la RialpMatxicots Marató, amb 42 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu; i la RialpMatxicots Popular, amb 17 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu. 
 
En la passada edició, el vencedor en la RialpMatxicots Extrem va ser Carlos Gómez, del C. M. Desamparados, amb un temps d’11 hores, 47 minuts i 20 segons. El corredor va creuar la meta amb 30 minuts d'avantatge respecte a Esteban Monjo segon classificat. En la categoria femenina, s'imposaria Lola Brusau, del UEC Anoia que finalitzaria amb un temps de 13 hores, 41 minuts i 15 segons. La segona classificada, Teresa Forn, va arribar a la meta 45 minuts després.
 
Miguel Tadeu, del Salomon Team Portugal, es va imposar a Nelson Pimenta, compatriota seu, en la Rialp Matxicots Marató . Tadeo guanyaria amb un temps de 5 hores 4 minuts i 56 segons. En categoria femenina va vèncer Leire Fernández amb un temps de 5 hores 41 minuts i 28 segons, 15 minuts després va arribar Sofía García.
 
En la cursa més popular de la RialpMatxicots, la victòria se la va adjudicar Jaume Folguera, vencedor de la passada edició de la RialpMatxicots Extrem. El corredor del Spiridon-Coala’s Team creuaria la línia de meta amb un temps de 1 hores, 44 minuts i 51 segons. En categoria femenina es portaria la victòria Rosa Aitana, del Club d'Esquí de la Pobla de Segur, amb un temps de 2 hores, 23 minuts i 35 segons.
 
L'organització de la RialpMatxicots, en marxa ja fa mesos, repetirà aquest any, després de l’èxit de la passada edició, la retransmissió en directe a través del canal  www.excomcloud.tv amb diverses càmeres col·locades en diferents punts del recorregut. Una de les novetats d’aquest any serà l’actuació en directe del grup pallarès Majony’s, que farà gaudir el dissabte a corredors, acompanyants, i tot aquell que s’apropi a Rialp durant el cap de setmana.
 
Programa d'activitats
Divendres, 19 de setembre
- De 18.00 a 21.00 hores: Recollida de dorsals RialpMatxicots Extrem, Marató i Popular.
- 20.00 hores: Brífing – Carpa a la Plaça de les escoles.
 
Dissabte, 20 de setembre
- De 4.45 a 5.15 hores: Control de material RialpMatxicots Extrem.
- 05.30 hores: Sortida de RialpMatxicots Extrem.
- De 5.35 a 06.00 hores: Control de material RialpMatxicots Marató.
- 06.00 hores: Sortida de RialpMatxicots Marató.
- 18.00 hores: Tancament de l’arribada RialpMatxicots Marató.
- De 16.00 a 20.00 hores: Recollida de dorsals, RialpMatxicots Popular.
 
Diumenge, 21 de setembre
- 3.30 hores: Tancament de l’arribada RialpMatxicots Extrem a RIALP.
- 08.30 hores: Sortida RialpMatxicots Popular.
- 13.00 hores: Lliurament d’obsequis RialpMatxicots Extrem, Marató i Popular.
- 14.00 hores: Dinar de comiat.


Comentaris

envia el comentari