Catalunya Diari

La companyia Filigranes arriba dissabte a Borges amb l'espectacle 'El circ Filixic'

La companyia Filigranes arriba dissabte a Borges amb l'espectacle 'El circ Filixic'| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha programat per aquest dissabte, dia 20 de febrer, a les 18.00 hores, a la Sala Grums de la localitat, l'espectacle 'El circ Filixic', a càrrec de la companyia Filigranes. es entrades per a l'espectacle es poden adquirir a la guixeta i a l'Ajuntament del municipi, a un preu de 3 euros pels infants, i 4, pels adults.

Els integrants de la companyia, l'Albert i el Jordi, es defineixen com a "dos pallassos experimentats que us sorprendrem amb un espectacle amb diversos números recuperats de l'històric 'Circ Filigranes': el monocicle giravolt; l'ale-hop Hula-hop; o els malabaristes the Tal Kual Brothers, amb el seu número 'Xiguagua', amb passing de maces i un espatarrant final damunt les boles d'equilibri".
 
Segons ha explicat la regidora de Cultura, Ariadna Salla, "estem aconseguint un dels objectius principals d'aquesta iniciativa, el d'apropar la cultura als borgencs més petits i acostumar-los a gaudir dels espectacles d'entreteniment amb les seves famílies". Salla ha explicat que "les tres primeres actuacions han aconseguit una mitjana de més de 60 espectadors cada una, pel que esperem cloure el cicle arribant a unes 250 persones".
 
Aquesta actuació clourà el cicle d'espectacles en petit format 'A prop', que s'estan duent a terme a la capital de les Garrigues, entre el 4 de desembre de 2015 i el 20 de febrer de 2016, i que està integrat per 4 obres, amb les que el públic familiar gaudeix de clowns, màgia, titelles i circ. La primera de les companyies en participar va ser La Cremallera, el divendres, 4 de desembre, amb el seu espectacle de màgia 'Moments Màgics'. El divendres, 18 de desembre, va arribar el torn del circ d'Improvisto's Krusty Show, amb 'Beat Box Circ'; al que el van seguir el 23 de gener les titelles del grup El Sidral, amb 'L'aneguet lleig', i que finalitza aquest dissabte, 20 de febrer, amb els pallassos i el circ de la companyia Filigranes, amb 'El circ Filixic'. 
 
Aquesta segona edició del cicle d'espectacles en petit format 'A prop', compta amb el patrocini de l'IEI, i està oferint un total de 24 funcions de 4 companyies diferents, que a més de les Borges Blanques actuen a Alcarràs, el Pont de Suert, la Seu d'Urgell, Guissona i Penelles, fins al pròxim mes d'abril.


Comentaris

envia el comentari