Catalunya Diari

La Copa CEGVA de Patinatge Artístic, els dies 1 i 2 de febrer a Vielha

La Copa CEGVA de Patinatge Artístic, els dies 1 i 2 de febrer a Vielha| Redacció - Fotografia: Conselh Generau d'Aran

 La Copa CEGVA de Patinatge Artístic sobre gel és la primera prova puntuable per la Lliga Catalana 2014, en la que participaran prop de 90 patinadors d'aquesta especialitat dels clubs CEGVA de Vielha, PAP de Puigcerdà, FCB i ACG d'Andorra, club que participarà en totes les proves de la Lliga Catalana d'aquest any.
 
El dissabte, la competició començarà a les 9.00 hores per a totes les categories autonòmiques i "podrem veure tot el planter de patinadors i patinadores que són el futur del patinatge català", ha explicat el cap del Comitè de Patinatge Artístic, Xavier Manau.
 
A partir de les 15.30 hores es donarà pas als programes curts de les categories nacionals, on podrem veure en les diferents categories, patinadors que han participat en el passat Campionat d'Espanya amb excel·lents resultats, com és el cas de l’aranès Tòn Cónsul, Mònica Carratalà, Maeva Gallarda o Aleix Gabara entre d'altres.
 
El diumenge, el campionat començarà a les 10.00 hores fins a les 15.30 hores i està reservat per a totes les categories nacionals i internacionals, així doncs, Júnior, Sènior, Debs i Basic Novice. Les categories que representaran a la FCEH en els propers Campionats d'Espanya a Logroño estrenaran els seus programes per aquesta temporada.


Comentaris

envia el comentari