Catalunya Diari

La CUP demana la readmissió d'una treballadora del Pallars Sobirà acomiadada dimarts

La CUP demana la readmissió d'una treballadora del Pallars Sobirà acomiadada dimarts| ACN - Fotografia: Turisme Pallars Sobirà

 

La CUP Pallars ha demanat la readmissió d'una treballadora del Consell Comarcal del Pallars Sobirà que va ser acomiadada el passat 20 d'octubre. En un comunicat emès aquest divendres, la formació ha considerat que ''s'han vulnerat els drets de la treballadora" i ha assegurat que és un "acomiadament improcedent''. 

"Les raons que fonamenten aquesta extinció de la relació laboral són arbitràries perquè en cap moment s'han donat dades objectives sobre el rendiment i les queixes'', ha detallat aquest partit. Davant d'això, la CUP ha reclamat al Consell Comarcal que "estableixi uns criteris objectius per mesurar el rendiment del personal'' d'aquest ens local.
 
La CUP s'ha mostrat sorpresa pel fet que el lloc de treball de l'empleada acomiadada l'està ocupant "el nebot de la senadora de Convergència i Unió, Maite Rivero''. I afegeix: "Esperem que aquesta circumstància sigui una casualitat".
 
Davant d'aquesta situació, la Candidatura d'Unitat Popular ha demanat que el Consell Comarcal detalli "com s'ha seleccionat, i seguint quins criteris, la nova persona que ha passat a ocupar la plaça de la treballadora acomiadada". Segons aquesta formació, "els motius de l'acomiadament de la treballadora es basen en una queixa i en una suposada disminució del rendiment de treball".


Comentaris

envia el comentari