Catalunya Diari

La desviació de vols per la boira no resta confiança a l'operador turístic britànic que treballa a Lleida-Alguaire

La desviació de vols per la boira no resta confiança a l'operador turístic britànic que treballa a Lleida-Alguaire| Text i fotografia: ACN

 

Les quatre jornades en què s'han hagut de desviar els vols amb destinació a l'aeroport de Lleida-Alguaire per la densa boira no han afectat, de moment, la confiança de l'operador turístic britànic Neilson. Així ho ha assegurat Iain Archer, responsable de la companyia a Andorra, qui valora positivament les mesures de contingència previstes en aquests casos, com és el cas de desviar vols cap a Reus. 

Afirma que els passatgers britànics, a diferència d'unes vacances d'estiu a una destinació turística, els és indiferent a quin aeroport aterren, ja que "és un punt d'arribada i accés" a Andorra o a la Vall d'Aran. "No saben gaire la diferència", ha afirmat Archer quan se li pregunta sobre si els turistes els importa si el seu vol aterra a Lleida o a la capital del Baix Camp, on el trajecte fins a Andorra "només s'allarga mitja hora més", assegura Archer.
 
Aquest diumenge han arribat fins a Lleida-Alguaire 676 passatgers procedents de quatre vols: un de Londres, un de Manchester i un de Birmingham que han aterrat aquest matí, i un altre de Londres que arribarà a la tarda. Des d'aquest aeroport està previst que tornin fins a la Gran Bretanya 626 passatgers. Archer ha destacat l'eficàcia amb què es treballa a Alguaire així com el bon funcionament del pla de contingència d'enguany previst en cas de boira, que ja va començar a fer acte de presència a l'inici de la temporada d'esquí, el passat 21 de desembre.


Comentaris

envia el comentari