Catalunya Diari

La Diputació col·labora amb els ajuntaments en noves aplicacions de gestió municipal

La Diputació col·labora amb els ajuntaments en noves aplicacions de gestió municipal| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

La Diputació de Lleida estableix noves línies de col·laboració amb els ajuntaments oferint-los aplicacions de gestió municipal i mitjans tècnics per facilitar-ne la gestió del dia a dia. En aquest sentit, actualment s’està impulsant un important projecte que té com a objectiu dotar els ajuntaments d’un seguit d’eines informàtiques orientades a la millora de l’eficàcia i l’eficiència en l’àmbit de la gestió administrativa. 

Aquest projecte implica el subministrament, la instal·lació i la posada en marxa d’un seguit d’aplicacions informàtiques i de consulta per Internet de gran interès per l’àmbit de Secretaria dels ajuntaments. Es tracta de:
El 'Consultor on-line Plus', base de dades amb continguts legals, jurídics i procedimentals.
- El 'Consultor Simplifica', solució d’administració electrònica i expedients per a la gestió completa dels assumptes presentats pels ciutadans o plantejats per ofici.
 
Sessions informatives al territori
Per tal de donar a conèixer per tot el territori aquestes noves aplicacions de gestió municipal, s’han preparat un seguit de presentacions i de jornades de formació que aniran a càrrec de l’Àrea de Noves Tecnologies de la Diputació i de representants de les empreses col·laboradores, Absis i Wolters Kluwer, que són les encarregades de subministrar i instal·lar aquest programari.
 
Aquestes sessions informatives tindran lloc a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida, el dia 26 de gener; al Consell Comarcal de la Segarra, el dia 27 de gener; al Consell Comarcal del Pallars Jussà, el dia 28 de gener; al Centre Cetap de la Seu d’Urgell, el dia 29 de gener, i al Consell Comarcal del Solsonès, també el dia 29 de gener.


Comentaris

envia el comentari