Catalunya Diari

La Diputació de Lleida acull la presentació de la Xallenger Garrigues BTT 2013

La Diputació de Lleida acull la presentació de la Xallenger Garrigues BTT 2013| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 A la presentació hi ha participat el diputat Antoni Villas; el president del Consell Esportiu de les Garrigues, Josep Beas, i el secretari tècnic del Consell Esportiu de les Garrigues, Carles Gelonch. El diputat Antoni Villas ha destacat que es un iniciativa que pretén promocionar les Garrigues com a zona natural per la pràctica de BTT i alhora donar sortida als recursos turístics de la comarca.
 
Per la seva part, el secretari tècnic del Consell Esportiu de les Garrigues, Carles Gelonch, ha explicat que han unit esforços per tal d’abaratir costos en diferents aspectes, aconseguint fins a un 20% d’estalvi.
 
El calendari de les curses que formen part de la Xallenger Garrigues BTT és el següent:
- 23 de març: Castelldans
- 14 d'abril: Granadella
- 12 de maig: Puiggròs
- 26 de maig: Tarrés
- 8 de setembre: Arbeca
- 22 o 29 de setembre: Borges
- 6 d'octubre: Juneda
- 27 d'octubre: l'Albagés
- Pendent de data: La Pobla de Cérvoles
 
Al final de la temporada es farà una entrega de premis  relacionats amb els serveis productes que ofereix la comarca. Les inscripcions, que tenen un preu de 15 euros, s’hauran de fer a través de la web de cada cursa. Els organitzadors preveuen la participació d’unes 3.000 persones.


Comentaris

envia el comentari