Catalunya Diari

La Diputació de Lleida convoca ajudes per contractar socorristes en piscines municipals

La Diputació de Lleida convoca ajudes per contractar socorristes en piscines municipals| EP - Fotografia: Diputació de LleidaUn total de 154 ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la província de Lleida van sol·licitar l'estiu passat a la Diputació de finançament per cobrir el cost de la contractació de 294 socorristes en les piscines municipals.

La Diputació de Lleida destina una dotació econòmica d'1,2 milions d'euros per ajudar els consistoris a finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d'estiu d'aquest any. L'ajuda per a cada consistori depèn del nombre de socorristes contractat: les entitats locals que contractin un socorrista perceben fins a 4.500 euros, les que contractin dos socorristes fins a 7.500 euros, i les que contractin tres socorristes podran rebre un màxim de 8.500 euros.

Segons la Diputació, la línia de subvencions es va crear per ajudar els municipis a fer front a la despesa que els suposa l'obligatorietat de tenir socorristes per obrir les piscines municipals durant l'estiu i tots els consistoris amb piscina municipal sol·liciten aquesta subvenció.


Comentaris

envia el comentari