Catalunya Diari

La Diputació de Lleida finalitza les obres de condicionament de la variant d’Aspa

La Diputació de Lleida finalitza les obres de condicionament de la variant d’Aspa| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Es tracta d’un tram de 1.200 metres de longitud que passa per l’est del municipi d’Aspa i abandona el traçat actual que travessa el poble. S’ha fet un nou traçat en variant de 1.200 metres amb noves interseccions al nord i sud de la població per connectar l’entrada i sortida del poble amb la carretera existent.
 
Les obres han inclòs la construcció d’un terraplè de 22.000 metres cúbics per construir la calçada, que té una amplada de 7 metres. Les dades tècniques de l’obra inclouen cunetes laterals triangulars, murs de gravetat amb escullera, barreres de seguretat amb protecció per a motoristes i tota la senyalització vertical i horitzontal. L’obra, que ha realitzat l’empresa Àrids Romà, ha comptat amb un pressupost total de 840.333,25 euros.
 
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat les obres aquest diumenge. Durant el seu parlament, s’ha compromès a traspassar el tram urbà fora d’ús de la mateixa LV- 7021 a l’Ajuntament d’Aspa, de manera que el consistori passarà a assumir-ne la seva titularitat. La corporació es farà càrrec de la millora d’aquest tram abans del seu traspàs per tal que es trobi en bones condicions.


Comentaris

envia el comentari