Catalunya Diari

La Diputació de Lleida impulsa un centre per a joves amb discapacitat a Juneda

La Diputació de Lleida impulsa un centre per a joves amb discapacitat a Juneda| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida (Arxiu)

 

La Diputació de Lleida ha donat els primers passos per iniciar la construcció del centre de salut per a joves amb discapacitat i trastorns de conducta a Juneda. El projecte contempla la construcció d'un edifici de dues plantes, una semisoterrada i una baixa, en un recinte de 752 metres quadrats propietat de l'Ajuntament de la localitat.

La Junta de Govern, celebrada aquest dilluns, ha aprovat l'inici de la licitació d'aquest equipament de salut infantil i juvenil, que comptarà amb una inversió d'1.073.340 euros per a la construcció de la primera fase.
 
El projecte contempla la construcció d’un edifici de dues plantes, una semisoterrada i una baixa, en una parcel·la de 752 metres quadrats propietat de l’Ajuntament de Juneda. No obstant això, l’execució i funcionament del nou centre es farà en dues fases. La primera fase s’iniciarà a partir d’ara amb la licitació del projecte i inclourà l’execució dels fonaments, l’estructura, la coberta, els tancaments exteriors, els accessos, la distribució interior de les habitacions, la sala de treball, el menjador, la sala d’estar, la cuina, els serveis generals, la zona d’administració, la bugaderia, els vestidors i part d’instal·lacions.
 
L’obra es completarà amb una segona fase, que compta amb un pressupost de 250.000 euros, que inclourà la resta de la distribució de la zona d’habitacions, l’acabament de la zona d’administració i l’acabat de la planta soterrani.
 
L’execució en dues fases es fa per poder posar en funcionament el centre de forma parcial amb onze residents i part del personal necessari. No obstant això, l’equipament tindrà una capacitat total de vint places (5 habitacions dobles i 10 d’individuals).


Comentaris

envia el comentari