Catalunya Diari

La Diputació de Lleida preveu distribuir aquest hivern unes 4.500 tones de potassa entre els municipis de la demarcació

La Diputació de Lleida preveu distribuir aquest hivern unes 4.500 tones de potassa entre els municipis de la demarcació| ACN - Fotografia: Diputació de Lleida

 

La Diputació de Lleida preveu distribuir aquesta campanya d'hivern unes 4.500 tones de potassa entre els municipis de la demarcació. La institució, a través del Servei de Vies i Obres, activarà el Pla de viabilitat hivernal el 15 de novembre, com cada any, per tal de fer front i minimitzar l'impacte de les possibles nevades, gelades i altres situacions climatològiques d'emergència que durant els mesos d'hivern poden afectar les carreteres que gestiona l'entitat lleidatana. 

En concret, la institució preveu distribuir inicialment unes 2.500 de potassa entre les diferents comarques, mentre les 2.000 restants es reservaran per atendre les peticions municipals a mesura que es vagin produint durant l'hivern.
 
La diputació ja ha rebut les primeres peticions municipals de potassa davant la primera nevada de la temporada i la forta baixada de les temperatures. Es tracta del Consell Comarcal del Solsonès i de l'Ajuntament de la Coma i la Pedra.


Comentaris

envia el comentari