Catalunya Diari

La Diputació de Lleida s'aliarà amb Osca per reclamar a l'Estat millores a la N-230

La Diputació de Lleida s'aliarà amb Osca per reclamar a l'Estat millores a la N-230| EP - Fotografia: Diputació de Lleida

 

La Diputació de Lleida crearà la setmana que ve un grup de treball amb la d'Osca, on hi participaran sectors econòmics i institucionals del territori per reclamar millores a la carretera N-230, la que uneix Lleida amb la frontera francesa.

Així ho ha explicat aquest divendres el seu president, Joan Reñé, després del ple mensual de la institució, que ha aprovat amb el vot de tots els grups excepte el PP una moció d'Unitat d'Aran i el PSC per reclamar al Govern porti a terme de manera urgent els treballs de millora i adequació que estan pendents i que comprometen la seguretat en aquesta carretera.
 
El text de la moció inclou els resultats de l'últim estudi de la Fundació RAC que reflecteix que Lleida és una de les províncies amb un major percentatge de quilòmetres qualificats de risc "alt" i "molt alt", amb un 39,8%, augmentant 3,3 punts per any.
 
"Aquesta carretera és de vital importància per a l'economia i desenvolupament de la província de Lleida i és la via de comunicació més important del Pirineu lleidatà", ha explicat el diputat d'Unitat d'Aran, Paco Boya. I ha afegit: "No podem ni volem ser un territori de segona, on fins i tot les comunicacions no garanteixin els mínims de seguretat exigibles al segle XXI".


Comentaris

envia el comentari