Catalunya Diari

La Duatló d'Alpicat cobreix totes les inscripcions per aquest diumenge

La Duatló d'Alpicat cobreix totes les inscripcions per aquest diumenge| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

La Duatló Popular d’Alpicat ha tancat les inscripcions en 200 participants, encara que reserva un màxim de 30 places més pel dia de la prova, fixada per aquest diumenge al matí a partir de les 10.00 hores.

El fet de fixar un màxim de participants obeeix al desig de l’organització, l’Ajuntament d’Alpicat, de donar preferència a la qualitat dels serveis i de la jornada pel damunt de la massificació, tenint en compte a més que es tracta d’una prova en què la inscripció és gratuïta.
 
Així, tota la jornada tindrà un caire familiar, lúdic esportiu i festiu, en una prova que ja compta amb una notable experiència, ja que enguany arriba a la seva novena edició. En aquest sentit, cal recordar que els participants podran gaudir d’un matí ple d’activitats, sortejos i un esmorzar de germanor.
 
Els participants de la duatló tindran pel davant tres quilòmetres de cursa atlètica i 7,5, de bicicleta tot terreny (BTT) pel nucli urbà d’Alpicat i per camins i zones rurals, en una prova no competitiva, però que també premiarà els més ràpids de les cinc categories que s’han establert, que són les de 6 a 9 anys, de 10 a 13, de 14 a 17, de 18 a 44 i més grans de 45 anys. 
 
A més, tots els participants rebran una bossa amb obsequis i entraran en el sorteig de material esportiu i, com no, esmorzaran amb la resta de participants.
 
Des de l’Ajuntament es fa, un cop més, una forta aposta per mantenir una prova en l’àmbit popular per tal de què els més petits es puguin iniciar en el món de l’esport, enriquir-se amb uns hàbits de vida saludables i practicar activitat física en família. Així mateix, i donat que l’activitat es desenvoluparà pel nucli urbà i els voltants de la població, s’ha fet una crida per tal de fer un ús racional dels vehicles.
 
L’organització comptarà amb la col·laboració d’una cinquantena de voluntaris, de personal de l’Ajuntament i d’un grup d’alumnes del IES Joan Oró de Lleida que realitza un Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives. 


Comentaris

envia el comentari