Catalunya Diari

La família de Joan Altisent es querella contra la residència Sant Joan de Déu d'Almacelles

La família de Joan Altisent es querella contra la residència Sant Joan de Déu d'Almacelles| ACN - Fotografia: Família de Joan Altisent

La família de l'home que es va escapar de matinada de la residència Sant Joan de Déu d'Almacelles, i que va aparèixer mort 43 dies després, ha presentat una querella contra el centre. Acusen els responsables d'un delicte d'imprudència greu amb resultat de mort.

El cos sense vida de Joan Altisent el van localitzar el 2 de febrer uns treballadors d'Adif al costat de les vies del tren a Almacelles. El 22 de desembre, l'home, de 48 anys, va sortir de matinada del centre assistencial Sant Joan de Déu, on estava ingressat després d'haver tingut un ictus que li va provocar lesions cognitives.

La seva germana, Montse Altisent, demana responsabilitats, ja que considera que va fallar la seguretat i que el centre va trigar massa a avisar els Mossos i la família.

El centre d'Almacelles va emetre un comunicat divendres passat on defensava la seva actuació en aquest cas, ja que el pacient no estava sotmès a un règim de confinament.


Comentaris

envia el comentari