Catalunya Diari

La família de l'home desaparegut el dia 22 a Almacelles demana col·laboració ciutadana

La família de l'home desaparegut el dia 22 a Almacelles demana col·laboració ciutadana| Redacció - Fotografia: http://sebuscajoan.com/

La família de Joan Altisent Valls, l'home de 48 anys desaparegut el passat dia 22 de desembre després de sortir de l'Hospital Sant Joan de Déu d'Almacelles on estava ingressat, continua buscant-lo sense parar. El desaparegut precisa medicació immediata.

La família demana col·laboració ciutadana. En el cas de treballar en un establiment de cara al públic es demana que es pengin els cartells per informar a la gent. I si es veu o es té qualsevol informació faciliten els següent telèfons: Montse (619 98 64 34), Magda (722 77 14 22) o directament al 112.

L'usuari del Sant Joan de Déu, d'1,78 metres d'alçada i 85 quilos de pes, va perdre la ubicació de l'espai i el temps degut a un ictus que va patir fa quatre anys, i en el moment que va desaparèixer es trobava desorientat. Feia tres mesos que residia a la residencia d'Almacelles, però la matinada del 22 de desembre a les 5 del mati va sortir per una porta oberta del centre i ja no es va saber mai més res d'ell.

Els Bombers de la Generalitat van abandonar el passat dissabte la recerca, al no haver-hi nous indicis del parador del desaparegut.


Comentaris

envia el comentari