Catalunya Diari

La Festa de la Matança del Porc d’Alpicat preveu repartir diumenge 600 racions

La Festa de la Matança del Porc d’Alpicat preveu repartir diumenge 600 racions| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

Alpicat ja ho té tot a punt per celebrar diumenge la Festa de la Matança del Porc al Parc del Graó, on es preveu repartir unes 600 racions. Malgrat que el dia assenyalat per a la festa és el diumenge, l’activitat ja ha començat aquest divendres. Durant tot el dia s’ha preparat el mondongo, amb les llonganisses, les botifarres i tot el necessari de cara al diumenge. 

La cocció de tots els productes s'iniciarà diumenge a les 09.00 hores, començant per la cassola que serà l’àpat principal, i que estarà acompanyada d’unes amanides. 
 
Aquesta festa, que es celebra des de fa una vintena d'anys, està organitzada per l’Associació Cultural de Dones d’Alpicat i l’Ajuntament de la localitat. Per l'edició d'enguany està previst que es preparin unes 600 racions. Els tiquets per participar al dinar tenen un preu de 7 euros.
 
La jornada compta a més amb la col·laboració d'un bon nombre de voluntaris i voluntàries i té la peculiaritat que l’Ajuntament no hi aporta la infraestructura, ja que són els mateixos participants els que duen els coberts i fins i tot les taules i cadires per gaudir del dinar al Parc del Graó.


Comentaris

envia el comentari