Catalunya Diari

La Festa Major de les Borges tindrà Lloll Bertran de pregonera i el grup Boikot com a cap de cartell

La Festa Major de les Borges tindrà Lloll Bertran de pregonera i el grup Boikot com a cap de cartell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

La Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura de les Borges Blanques han donat a conèixer aquest dijous els principals detalls de la seva pròxima Festa Major, prevista per als dies 3, 4, 5 i 6 de setembre. Així, han confirmat que l'escollida per a fer el pregó d'aquest any ha estat la popular actriu catalana Lloll Bertran, i que el grup musical que farà de cap de cartell el dissabte a la matinada serà la mítica banda de rock Boikot.

Segons han informat els responsables de preparar el programa festiu, les activitats destacades s'iniciaran la vigília, divendres 2 de setembre, a les 23.00 hores al Pavelló Francesc Macià, amb la representació teatral de la versió femenina de l'obra 'El florido pensil', a càrrec de les actrius Isabel Rocatti, Roser Batalla, Lloll Bertran, Victòria Pagès i Mireia Portas. Elles versionaran l'adaptació d'aquest popular llibre que narra la història del dia a dia de cinc noies sotmeses a l'absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l'Espanya de la postguerra. En ella faran mofa de l'antiquat, carca, masclista i ultracatòlic sistema d'ensenyament del franquisme, amb especial sobre les dones. Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros i de 15 euros si es compren directament a taquilla.
 
L'endemà, la pròpia Lloll Bertran serà l'encarregada de dur a terme l'esperat pregó de Festa Major, aproximadament a les 19.00 hores a la Plaça porxada de la capital de les Garrigues, que promet no deixar indiferent a ningú i que donarà inici a la 34a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges Blanques, on participaran més d'un centenar de gegants, d'un miler de geganters i a la que es preveu que assisteixin prop de 6.000 persones.
 
El mateix dissabte, a les 00.30 hores, a la Plaça Europa, està previst que comencin les actuacions musicals amb Itaca Band, que interpretarà el seu repertori de cançons que barregen l'ska amb el reggae, la música llatina i el punk. Tot seguit hi ha prevista l'actuació del cap de cartell, els madrilenys Boikot, i per finalitzar la nit actuarà el conegut grup de versions Virus.


Comentaris

envia el comentari