Catalunya Diari

La Fira de Sant Josep augmentarà fins a 800 les places d’aparcament per a visitants del certamen

La Fira de Sant Josep augmentarà fins a 800 les places d’aparcament per a visitants del certamen| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

 

Fira de Mollerussa habilitarà unes 800 places d’aparcament adreçades al públic general que visiti la propera 143 Fira de Sant Josep, que es celebrarà del 19 al 22 de març, una xifra que representa unes 200 places més que anys enrere. 

Així, als tres pàrquings amb els quals es comptava l’any passat, localitzats al carrer Ricard Vinyes (capacitat: 300 vehicles), al carrer Ivars d’Urgell (250 vehicles) i el del carrer Josep Irla (70 vehicles), s’afegirà enguany una quarta zona d’estacionament a la Ronda de Ponent (darrere del col·legi Ignasi Peraire), amb capacitat per acollir 200 cotxes més, aproximadament. 
 
A més, els visitants de la fira podran fer anar els aparcaments públics que l’Ajuntament té habilitats durant tot l’any. Per últim, per a expositors, es posa a l’abast un espai tancat exclusivament per a aquests a l’avinguda Els Negrals. Tots els aparcaments es poden consultar a la pàgina web de Fira de Mollerussa
 
Més seguretat privada
D’altra banda, el certamen de la capital del Pla d’Urgell comptarà enguany amb més seguretat privada, incrementant-se el nombre d’efectius que passen dels 28 de l’any passat als 33 d’aquesta edició. Aquest augment respon a l’objectiu de millorar la fluïdesa en al circulació els dies de muntatge i desmuntatge, amb la creació d’un nou punt d’accés a la rotonda del Camí d’Arbeca, d’una banda, i al creixement de l’exposició enguany amb el Saló del Tractor al Camí de Belianes, de l’altra. 
 
Per tractar els temes de seguretat, l’ens firal convocarà en les properes setmanes una reunió amb els diferents cossos que hi participen a la fira, des de l’empresa de seguretat privada contractada per l’ens firal, a les forces de seguretat públiques (Policia Local i Mossos d’Esquadra) o els equips d’emergències (Creu Roja, SEM i Bombers). A la reunió hi assistiran també representants de l’organització Fira de Mollerussa i de l’Ajuntament de la ciutat.
 
Nou sistema de control de visitants
La 143 Fira de Sant Josep comptarà amb una millora de les infraestructures i més serveis de cara als expositors. Entre les inversions que es porten a terme està la instal·lació en els propers dies d’un nou sistema de control d’aforament de públic als pavellons firals consistent en la col·locació de càmeres a les cinc portes d’accés al Recinte tancat i que permetrà conèixer en tot moment el nombre de persones que hi ha dins els pavellons a temps real així com l’acumulat. 
 
De cara a les empreses participants, l’ens firal amplia també enguany el servei de wifi per a expositors, el qual fins ara només es limitava als pavellons firals, mentre que a partir d’ara s’amplia a tot el Recinte Exterior i Saló de l’Automòbil. 
 
D’altra banda, durant els dies de fira i com anys anteriors, la parada dels autobusos es trasllada de l’Estació a la rotonda de l’Albada, la qual cosa s’efectuarà del 16 al 24 de març, ambdós inclosos. 


Comentaris

envia el comentari