Catalunya Diari

La Fira de Sant Josep tornarà a comptar amb un centenar d’atraccions i el mercadet al carrer Arbeca

La Fira de Sant Josep tornarà a comptar amb un centenar d’atraccions i el mercadet al carrer Arbeca| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

Un centenar d’atraccions complementàries animaran com cada any la Fira de Sant Josep, que tindrà lloc a Mollerussa del 19 al 22 de març. L’oferta lúdica es concentrarà a l’avinguda de la Fira, al costat del Pavelló Firal, i compta amb prop de mig centenar d’atraccions com llits elàstics, motos, pistes d’autos de xoc, toros mecànics o inflables, entre altres.

Pel que fa a les casetes, n’hi ha una cinquantena entre tómboles, xurreries, tir, curses de camells, pesca d’ànecs o la de videojocs. A més a més, també es podrà gaudir d’una desena de bars amb diferents varietats de menjar.

Així mateix, el carrer Arbeca i a la plaça Major tornaran a acollir el mercadet amb l’objectiu de comunicar la zona del recinte firal amb el centre comercial de la ciutat. En aquest cas, el mercadet, que ja obrirà portes el dia 19 de març, festiu local de Sant Josep, comptarà amb una cinquantena de parades amb diferents productes d’artesania o roba, entre altres.

Amb motiu de les tasques de muntatge de la fira, el mercat setmanal que es duu a terme cada dimecres quedarà suspès aquest dimecres dia 18 de març mentre que el dia 25 ja es podrà desenvolupar amb normalitat.

Una altra de les mesures que ha pres l’Ajuntament amb motiu de la Fira de Sant Josep ha estat demanar el trasllat provisional de la parada d’autobusos. D’aquesta manera, des de dilluns i fins al 24 de març la parada s’ubicarà, com es ve fent en els darrers anys, a la carretera de Torregrossa en la cruïlla amb l’avinguda del Canal, al costat de la rotonda de la Font de l’Albada.


Comentaris

envia el comentari