Catalunya Diari

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs arriba carregada de propostes

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs arriba carregada de propostes| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

Alcarràs celebrarà el proper diumenge 19 d'octubre la tercera edició de la Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs, un certamen on els visitants trobaran diverses activitats relacionades amb el comerç; una exposició de confitures, melmelades i embotits; a més de degustacions i 'showcooking' a càrrec de reconeguts cuiners.

I no sols això. També es duran a terme demostracions artesanals de com es fa el 'mandongo', una exhibició de confitures fetes per les famílies de la vila, un concurs de melmelades, a més de tasts i degustacions. Sense oblidar les tradicionals parades de comerç local i de productes de la terra que també estaran presents en aquesta fira.

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs, organitzada per l'Ajuntament de la localitat i l'Associació de Comerç i Serveis d'Alcarràs (ACSA), i amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, estarà ubicada al carrer Doctor Castells, davant de les Escoles Antigues, durant tot el dia.

El Museu de Confitura de Torrent (Girona), que ha guanyat nombrosos premis de reconeixement europeus, es trasllada a Alcarràs durant aquesta jornada per elaborar també confitures amb la fruita de la nostra terra.

Amb motiu d'aquesta Fira, Alcarràs ha iniciat durant el mes d'octubre les Jornades Gastronòmiques de la Fruita i de la Carn, on deu restaurant de la vila 'fusionaran' aquest dos productes en els seus menús.


Comentaris

envia el comentari