Catalunya Diari

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs, de rècord

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs, de rècord| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs ha viscut aquest cap de setmana una Fira del Comerç i el Rebost massiva, amb una gran afluència de públic, principalment diumenge, tant pel matí com per la tarda, que ha pogut gaudir de les 120 parades i també de les diferents activitats programades.

L'alcalde de la vila, Miquel Serra, ha qualificat l'edició d'aquest any com una de les més multitudinàries, ja que el bon temps i la qualitat de les diferents activitats paral·leles que van començar dissabte (tallers de degustació, maridatges, tallers de la fruita per a nens, espectacles musicals, exposició de camions i tractors antics, 'food-trucks') han atret un públic vingut de tota Catalunya. "La fira, ja consolidada, atreu persones vingudes no només de la nostra demarcació, sinó també de l'àrea metropolitana", ha afegit Serra, qui ha afirmat que Alcarràs actua com a capital del Baix Segre i actes com el d'aquesta fira així ho demostren. 
 
El producte del comerç i del rebost, les parades de degustacions de melmelades de fruita i embotits han estat molt visitades durant tot el dia. L'Ajuntament ha xifrat en unes 15.000 persones el públic d'aquesta fira, una de les xifres més altes dels darrers anys. Els paradistes han mostrat la seva satisfacció pel bon ritme de vendes.
 
La Fira del Comerç i el Rebost ha estat inaugurada pel delegat del Govern, Ramon Farré. Per la seva part, els representants del comerç alcarrassí, l'Associació de Comerç i Serveis d'Alcarràs (ACSA), ha destacat el potencial del comerç local i que aquest és dinàmic i s'adapta als temps. 
 
La fira ha comptat també amb el tradicional concurs a la millor melmelada i confitura de la mostra, elaborada per famílies de la vila. 


Comentaris

envia el comentari