Catalunya Diari

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs, guardonada en els Premis a la Innovació de Fires de Catalunya

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarrà s, guardonada en els Premis a la Innovació de Fires de Catalunya| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

La Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs ha rebut aquest dijous, en el marc del 22è Congrés de Fires de Catalunya, un dels guardons dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya. Concretament, el certamen alcarrassí ha estat premiat amb una menció especial en aquests premis "per posar en valor la fira apostant per la qualitat dels productes de proximitat, com són la fruita i la carn i combinant-ho amb el comerç", segons el jurat d'aquests premis, que organitza el departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

La subdirectora general de Comerç de la Generalitat, Montse Gallardo, ha entregat el premi a l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, qui ha mostrat la seva satisfacció per aquest reconeixement, fruit del treball conjunt de l'Ajuntament amb els comerciants de l'Associació de Comerç i Serveis (ACSA), les empreses i entitats de la Vila i tota la ciutadania en general. Serra ha deixat constància que és conscient que cal posar en valor els potencials del municipi: comerç, agricultura i el sector de la fruita i la ramaderia.

La Fira del Comerç i el Rebost és un certamen que fusiona el comerç de la Vila, amb 2 productes de proximitat englobats en el 'Rebost', com són la fruita, principalment melmelades i confitures i també la carn, amb els embotits. Fa cinc anys l'element del 'Rebost' es va sumar a la Fira del Comerç, amb més de vint anys de vigència.


Comentaris

envia el comentari