Catalunya Diari

La Fira del Gran Boc de Cervera, també per a infants

La Fira del Gran Boc de Cervera, també per a infants| Redacció - Fotografia: Aquelarre Cervera

Durant el cap de setmana d’Aquelarre, Cervera acollirà de nou la Fira del Gran Boc, una cita indispensable en el calendari pels amants de l’esoterisme, les ciències i les teràpies naturals. Aquest any, a més, acollirà un seguit de tallers i activitats per a infants durant aquest dissabte i diumenge a la tarda.

Tallers per als més menuts consistents en l’art de la ceràmica, taller de pintura ràpida o pintar la teva pròpia carta del tarot, són algunes de les propostes. Tampoc hi faltarà la màgia ni l’espectacle artístic de pintura en directe al ritme de la música.

Aquesta oferta s’amplia a la resta de tallers i conferències de la Fira del Gran Boc, així com sessions d’hipnosi i rituals, que en total passaran de la quinzena d’activitats complementàries a la venda de productes artesanals i gastronòmics, així com les consultes al tarot, quiromància i altres tècniques esotèriques.

La Fira del Gran Boc obrirà les portes aquest dissabte a partir de les 17.00 hores amb un ritual d’inauguració i clourà diumenge a les 22.00 hores.


Comentaris

envia el comentari