Catalunya Diari

La Fira del Playmobil de Tàrrega creix en visitants de fora de la ciutat

La Fira del Playmobil de Tà rrega creix en visitants de fora de la ciutat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

afluència de públic de l’any passat amb 10.000 visites

La punta de visites s’ha registrat el diumenge al migdia. Així mateix, l’Associació Agrat i SomosClicks, impulsors de l’esdeveniment, han valorat molt positivament el trasllat al pavelló del Club Natació Tàrrega, on s’ha guanyat en superfície, comoditat i il·luminació. Dioramistes, paradistes i públic s’han expressat en aquest sentit i alhora han lloat la disponibilitat d’aparcament gratuït al Parc Esportiu del Reguer.

Per tot això, la 3a Fira Playmobil de Tàrrega "ha fet un salt de qualitat", segons han manifestat els seus artífexs. També han gaudit de bona resposta les propostes paral·leles com el concurs fotogràfic Freak Click, la nova zona de tallers infantils i la incorporació d’inflables.

El certamen és l’únic a la demarcació de Lleida que es dedica als populars ninos coneguts com clicks. A més, l’any que Playmobil compleix 40 anys, Tàrrega ha exhibit primeres peces originals de la marca, al·licients irresistibles per als seus seguidors. En total s’han exposat una catorzena de diorames integrats per 5.000 clicks. Ha constituït un recorregut en miniatura per la història de la Humanitat, amb escenes temàtiques sobre l’antic Egipte, la guerra de Troia, la Guerra de Secessió o el Far West.

L'associació Agrat destinarà el 10% de la recaptació de les entrades a un projecte solidari del CAP de Tàrrega mentre que SomosClicks aportarà 500 euros a la mateixa iniciativa. A més, també s'han venut les conegudes xapes del Postureig de Lleida, la recaptació de les quals anirà destinada a causes com la lluita contra el càncer, les persones en situació de sense llar, ADIMA o les protectores d'animals lleidatanes. La Fira Playmobil compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari