Catalunya Diari

La Fira del Playmobil de Tàrrega destinarà el 10% de les entrades a un projecte solidari del CAP de Tàrrega

La Fira del Playmobil de Tàrrega destinarà el 10% de les entrades a un projecte solidari del CAP de Tàrrega| Redacció - Fotografia: Agrat Tàrrega

 El projecte, dirigit als infants de la comarca, estarà coordinat per l’àrea de Pediatria del Centre d’Atenció Primària de Tàrrega i es concretarà una vegada conegut l’import exacte de l’ajuda. En l’última edició de la Fira, ja es van destinar 408,23 euros en una sessió de titelles dirigides a més de 300 alumnes de tercer de Primària de la comarca i que tractava l’educació sociosanitària.
 
Tanmateix, aquest dilluns s’ha obert una nova edició del concurs 'Freak-Click' on a través de Facebook es demanen fotografies de playmobils en llocs emblemàtics de la ciutat de Tàrrega. L’any passat es van superar els 60 participants i la guanyador va ser Vanessa Martinez amb una panoràmica des de Sant Eloi. Els usuaris que vulguin participar en aquest concurs trobaran les instruccions a www.facebook.com/firaplaymobiltarrega i les 3 millors fotografies guanyaran un obsequi relacionat amb Playmobil.


Comentaris

envia el comentari