Catalunya Diari

La Fira del Playmobil de Tàrrega regalarà entrades als nens sense recursos

La Fira del Playmobil de Tà rrega regalarà entrades als nens sense recursos| Redacció - Fotografia: Agrat Tà rrega

L’Associació Agrat destinarà el 10% de les entrades de la Fira del Playmobil de Tàrrega, que es celebra els dies 11 i 12 d’abril, a un projecte de l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega. A més, la Fira tindrà un marcat vessant solidari i oferirà entrades a tots els infants sense recursos que atén Creu Roja Tàrrega, l’Associació Alba i Caritas perquè també puguin gaudir de l’esdeveniment. L’associació SomosClicks també se suma aquesta col·laboració solidària i aportarà 500 euros.

El projecte, dirigit als infants de la comarca, estarà coordinat per l’àrea de Pediatria del Centre d’Atenció Primària de Tàrrega i es concretarà una vegada conegut l’import exacte de l’ajuda. En l’última edició es va destinar un total de 600 euros per construir una zona lúdica i de lectura a la sala d’espera de pediatria del CAP de Tàrrega que s’està realitzant aquests dies. Durant la segona edició de la Fira, també es van destinar 400 euros en una sessió de titelles dirigides a més de 300 alumnes de 3r de Primària de la comarca i que tractava l’educació sociosanitària.

Una altra de les aliances per aquesta nova edició de la Fira del Playmobil serà la col·laboració amb l’associació sense ànim de lucre Eutrapelia, que treballa pel foment de les activitats del lleure i que instal·larà dins i fora del pavelló una zona amb inflables, llits elàstics, tallers infantils, jocs i activitats diverses. A més, també hi haurà un espai de projecció de films i documentals relacionats amb el Playmobil per augmentar l’experiència als visitants de la Fira.Comentaris

envia el comentari