Catalunya Diari

La Fira del Torró d'Agramunt celebra els seus 25 anys

La Fira del Torró d'Agramunt celebra els seus 25 anys| Redacció - Fotografia: Fira del Torró

 Entre d'altres activitats, també hi han programades demostracions de pastisseria amb ponents de renom, tallers, maridatges, degustacions i diversos actes per als més petits. Per altra banda, també cal destacar la cerimònia del Torronaire d’Honor, un títol que atorguen els menestrals del torró a la persona que segons el seu criteri acompleix els mèrits i requisits que comporta aquest honor. Aquest acte, que comptarà amb la presidència de la presidenta del Consell Comarcal de l'Urgell, Rosa Maria Mora, es durà a terme diumenge a les 13.00 hores a l'aula del gust.
 
L'acte per celebrar aquests 25 anys serà divendres, dia 11, presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas. Aquest tindrà lloc al casal agramuntí a partir de les 19.30 hores i consistirà en una projecció dels 25 anys de fira amb el testimoni de diferents persones responsables de l’organització de la fira.
 
La inauguració oficial de la firà serà dissabte a les 12.00 hores a la plaça del Torronaire. L'acte serà presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.


Comentaris

envia el comentari