Catalunya Diari

La Fira Montgai Màgic arriba a la 8a edició amb una vuitantena d'espectacles

La Fira Montgai Màgic arriba a la 8a edició amb una vuitantena d'espectacles| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Montgai

 

La Fira de la Màgia al Carrer de Montgai, sota el nom de Montgai Màgic, arriba a la seva 8a edició amb una seixantena de mags, que entre el 6 i el 9 d'octubre durant a terme 80 espectacles a diferents espais del municipi.


Aquest any, Montgai Màgic instal·larà una carpa màgica i organitzarà un taller infantil de CelloGraff a càrrec de l'artista lleidatà Fil i Lily Brik, que aquests dies elabora un gran mural al Carreró. Aquestes dues novetats se sumen a les activitats habituals del certamen com són el Mercat màgic, els tallers per als petits que organitza l'Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL) i l'espectacle i conferència que impartirà l'actual campió del món Daniel Collado.


 L'actuació estrella d'aquesta edició serà dissabte al vespre i anirà a càrrec de Raúl Black, primer classificat mundial, tercer classificat europeu i també campió espanyol entre altres països de màgia en grans il·lusions.


 


El certamen començarà dijous amb una sessió de màgia a càrrec de Shado Magic per a més de 300 escolars d'entre 3 i 12 anys procedents de centres educatius pròxims a Montgai.


 


El divendres es tornarà a organitzar, juntament amb la federació ALLEM, una sessió de màgia solidària adreçada a persones amb discapacitat. Està previst que hi participin uns 200 joves i monitors d'una desena de centres de la demarcació de Lleida.


 


Montgai Màgic es completarà amb un mercat de productes artesans i alimentaris que comptarà amb una quarantena d'expositors. Així mateix, els interessats en acampar a Montgai durant el cap de setmana poden fer-ho ja que l'Ajuntament ha habilitat el recinte de les piscines municipals.Comentaris

envia el comentari