Catalunya Diari

La Floresta celebra els 25 anys de la seva Setmana Cultural

La Floresta celebra els 25 anys de la seva Setmana Cultural| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Amb epicentre al Local Social, la inauguració oficial es durà a terme el dilluns, 14 d’abril a les 22.00 hores, amb la participació de l’alcalde Jaume Setó. A continuació, Francesc Homs, conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, farà la conferència que porta per títol 'Dret a decidir. Volem votar. Votarem'.
 
Per dimarts i dimecres, 15 i 16 d’abril, hi hauran dues noves xerrades, 'El procés sobiranista des de l’antropologia', a càrrec de Manuel Delgado, i 'Acabar amb la corrupció', del doctor en dret Joan Josep Queralt.
 
A la presentació d'aquesta edició hi han participat el diputat Antoni Villas i l’alcalde de La Floresta, Jaume Setó. Villas ha destacat que “si hi ha un referent en les setmanes culturals d’arreu, aquest és el de La Floresta, donat que sempre han estat al dia en els temes socials, polítics i culturals”. Per la seva part, Setó ha volgut remarcar “el treball i esforç que fem cada any per poder conformar un programa de qualitat”, a la vegada que ha recordat que “durant aquests anys han passat personatges públics com el president Jordi Pujol, Xabier Arzalluz, Josep Guardiola o Ernest Lluch, que han aplegat a milers de visitants al nostre poble”.
 
Així mateix, Setó ha explicat que “som una localitat petita amb només 160 habitants, però que ens agrada fer d’aquesta setmana una cosa especial, per això convidem a tothom a participar-hi i a visitar el nostre territori”.


Comentaris

envia el comentari