Catalunya Diari

La Garrigues Cup aplegarà més de 200 joves futbolistes a les Borges

La Garrigues Cup aplegarà més de 200 joves futbolistes a les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 Al llarg de tot el dia es disputaran una cinquantena de partits als dos camps de futbol en què s’haurà dividit el terreny de joc, de gespa artificial. El regidor d’Esports, Francesc Mir, ha destacat “la gran oportunitat que representa pel nostre municipi l’organització d’aquest torneig, una gran jornada futbolística que des de l’any 1995 converteix les Borges en un referent esportiu de primer ordre”.
 
Mir també ha volgut remarcar la gran implicació de l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues en l’organització d’aquest acte esportiu, ja que “és del tot necessària la col·laboració entre les entitats locals i el consistori per tal de formar els nostres infants en valors tan necessaris com el respecte, l’amistat, el joc net i la pràctica saludable de l’esport, entre altres”.
 
El torneig acabarà amb la disputa de les finals i l’entrega de trofeus a les mateixes instal·lacions de l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues, club organitzador de l’esdeveniment esportiu. A l’acte hi assistiran el president del Consell Comarcal, Juli Muro, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i del regidor d’Esports del consistori borgenc, Francesc Mir.
 
La Garrigues Cup posa el punt i final a la temporada esportiva de l’Escola Comarcal de Futbol, entitat que compta amb uns 220 infants que practiquen aquest esport. Aquest any els resultats han estat “molt positius”, ha explicat el seu president, Joan Pifarré, que ha destacat l’actuació del Juvenil A, que puja a Preferent després de proclamar-se campió de lliga, i del Juvenil B, campions de primavera. Per la seva part les noies han quedat en 5a posició a 1a Catalana mentre que el Club Futbol Borges ha aconseguit salvar la categoria.


Comentaris

envia el comentari