Catalunya Diari

La Generalitat autoritza Lapallavacara com a centre examinador en competències digitals

La Generalitat autoritza Lapallavacara com a centre examinador en competències digitals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 L’ACTIC, sigles d’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançat una prova telemàtica. Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació professional.
 
Amb aquesta autorització Lapallavacara amplia encara més el ventall de serveis i activitats que ofereix. Tot i que va néixer com un espai de trobada de les entitats de Balaguer, cada cop s’hi fan més cursos formatius i tallers; xerrades i col·loquis; presentacions de llibres; exposicions, i activitats de lleure. A banda, disposa de sales d’estudi, ordinadors, aules i espais multifuncionals, i d’un servei d’assessorament a les entitats i als joves, entre altres. 


Comentaris

envia el comentari