Catalunya Diari

La Generalitat inverteix 1,1 milions d'euros en l'adequació de l'estació d'esquí de Boí Taüll

La Generalitat inverteix 1,1 milions d'euros en l'adequació de l'estació d'esquí de Boí Taüll| Redacció - Fotografia: Boí Taüll Resort

 

La Generalitat de Catalunya, a través de la societat Actius de Muntanya SA, ha invertit 1,1 milions d'euros en treballs d’adequació de l’estació d’esquí Boí Taüll per a la temporada d’hivern. Les inversions són part del pla de viabilitat a què es va comprometre Actius de Muntanya SA el passat mes de març, després d’haver adquirit els actius el desembre del 2014.

Actius de Muntanya SA, societat que pertany a Avançsa, té com a objectiu garantir la viabilitat de l’estació per tal que esdevingui un motor d’activitat econòmica per a la comarca. La quantitat invertida es destinarà a la millora i adequació dels equipaments de l’estació (remuntadors, maquinària de pistes, vehicles de neu i neu artificial), així com a la prevenció i seguretat laboral. Aquesta inversió en les instal·lacions permetrà assegurar l’activitat a les pistes d’esquí i el manteniments dels llocs de treball.
 
El bon ritme en què avancen les reserves amb grups escolars i touroperadors indiquen que les perspectives d’ocupació per a la temporada d’hivern són positives. Fins al moment, la facturació acumulada del 2015 és un 17,8% superior a l’acumulat del 2014. Pel que fa a la temporada d’estiu, aquesta ha tancat amb resultats positius: l’ocupació ha crescut un 40% respecte la temporada del 2014, i la facturació ha augmentat un 27%.


Comentaris

envia el comentari