Catalunya Diari

La Generalitat invertirà 1,5 milions d'euros per millorar el port de la Bonaigua

La Generalitat invertirà 1,5 milions d'euros per millorar el port de la Bonaigua| EP - Fotografia: ACN

 

La Generalitat ha anunciat als alcaldes de la zona la previsió d'invertir aquest estiu a la C-28, a l'altura del port de la Bonaigua, 1,5 milions repartits en tres anys, des del 2017 fins al 2019, per fer més segura la part de la carretera C-28 des del Port fins a Tredòs a Naut Aran, segons ha informat el Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu.


Les millores inclouen ampliar de cinc a set metres la carretera per reduir així la perillositat de la corba del Tonyo, a Naut Aran.


 


El president del Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu, Carlos Cortina, ha qualificat de "gran notícia" l'anunci de millores al port de la Bonaigua. 


 


Les Valls d'Àneu inclouen els municipis d'Esterri d'Àneu, Alt Àneu, Espot i la Guingueta, i tenen al seu territori les estacions de Baqueira Beret (amb un 25% de pistes al Pallars) i Espot Esquí. En aquest sentit, Cortina ha recordat que l'accés més ràpid a Baqueira des de grans ciutats, com Barcelona, ​​és per les Valls d'Àneu. I ha afirmat: "Actualment ja som una destinació turística de neu ja que en el nostre territori hi ha l'estació de Espot però el fet de no tenir un accés garantit a Baqueira perquè una nevada pot comportar el tancament de la carretera de la Bonaigua no ens permet consolidar-nos".Comentaris

envia el comentari