Catalunya Diari

La gent gran d'Alcarràs estrena nova zona d'esbarjo

La gent gran d'Alcarràs estrena nova zona d'esbarjo| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

  
La zona ha estat recuperada per la regidoria d'Urbanisme amb l'objetiu de sumar un espai verd més i dotar a la ciutat d'un espai per a la gent més gran, dotat amb diversos serveis: una zona per a jugar a les bitlles; una pista de petanca; un espai lúdic i de salut per a fer exercicis; fonts ornamentals i per a beure aigua; un servei de cafeteria; uns lavabos i vestidors; a més de bancs i taules amb jocs familiars.
 
L’espai de les antigues piscines s’inaugurarà oficialment el proper 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional, però l’Equip de Govern ha volgut obrir-lo ja al públic, coincidint amb l’inici d’aquest estiu, perquè la ciutadania pugui gaudir-ne quan abans millor. A més a més, es tracta d’una àrea amb molta ombra gràcies als seus arbres. L’equip de govern ha tret a concurs públic la gestió de la cafeteria, la seguretat i la neteja d’aquesta zona d’esbarjo.
 
L’acte d’obertura serà a les 20.00 hores del proper dissabte i comptarà amb diversos entreteniments per al públic. També coincidirà amb l’estrena dels jocs infantils que s’han instal·lat a la plaça adjacent (antic Parc Anglès).


Comentaris

envia el comentari