Catalunya Diari

La Gingueta d'Àneu acollirà el 'Pirineus Parc Aventura', el primer bosc vertical del Pallars

La Gingueta d'Àneu acollirà el 'Pirineus Parc Aventura', el primer bosc vertical del Pallars| Redacció - Fotografia: Comunicant BP

 

La Guingueta d'Àneu inaugurarà aquest diumenge, dia 19 de juny, el 'Pirineus Parc Aventura', el primer bosc vertical del Pallars. Una nova oferta lúdica que està dirigida a un públic molt ampli, des de famílies a grups d'amics, escolars o sortides d'empresa. Ubicat a la vora de l'embassament de la Torrassa, el parc conté diferents espais, com una àrea de pícnic, un altre de descans, jocs infantils i dues platges naturals.

Per complementar la seva oferta, el 'Pirineus Parc Aventura' consta de quatre circuits aeris de diferents nivells que passen entre els arbres. En el recorregut, es troben diferents jocs: salts, xarxes, passarel·les, ponts, túnels, xemeneies, gronxadors i més de 300 metres de tirolines. Els circuits els poden utilitzar persones de totes les edats. Al llarg d'aquests, els usuaris van trobant plafons explicatius per saber com han de resoldre cada joc.
 
El director del parc, Juan Ramírez, explica que "volem potenciar l'oferta per escoles, casals i esplais". A més, "hem destinat una zona de bosc per poder estudiar les diferents espècies botàniques del parc amb l'ajuda d'uns panells informatius". Ramírez destaca que és una bona proposta d'oci per gaudir de les Valls d'Àneu, tant pels turistes i visitants, com pels residents de la comarca. Està previst que l'any vinent es desenvolupi una app amb jocs de camp perquè els estudiants puguin experimentar sobre el terreny, alhora que adquireixen nous coneixements.
 
Les Valls d'Àneu, territori limítrof amb França, fou catalogada el 2013 com la primera destinació de Turisme familiar de l'interior de Catalunya en aconseguir la certificació per part de l'Agència Catalana de Turisme, que fins aleshores només tenien 13 destinacions del litoral català.


Comentaris

envia el comentari