Catalunya Diari

La Guàrdia Civil decomissa tabac de contraban per valor de 12.600 euros

La Guà rdia Civil decomissa tabac de contraban per valor de 12.600 euros| Redacció - Fotografia: Guardia CivilLa intervenció es va produir quan els agents que realitzaven servei de vigilància fiscal pels voltants de la carretera LP-4033 van observar sobre les 09.30 hores a un vehicle marca Nissan que els va infondre sospites de portar gènere de contraban. Un cop aturat el vehicle a l'altura del km. 1,100 tm de Bellver de Cerdanya es va procedir a la seva identificació i inspecció del mateix, comprovant que al maleter i seients posteriors (tapats amb bosses negres), transportava tabac de contraban, sent el total descobert 3.000 paquets, valorats en 12.600 euros.

L'infractor, que portava una 'perruca' per dissimular el seu aspecte físic a fi d'impedir possibles reconeixements per la Força Actuant, va acreditar ser S.E.S., de 28 anys d'edat, espanyol i amb domicili a la Seu d' Urgell.

Es dóna la circumstància que la persona en qüestió durant l'any 2013 va ser detinguda en dues ocasions per delictes de contraban (una d'elles relacionada amb l''Operació Enjambre') i denunciada per dues infraccions relacionades amb la mateixa matèria (contraban), sumant totes aquestes actuacions més de 54.700 euros en tabac intervingut.

Per aquest fet, dilluns passat es va aixecar acta d'aprehensió de contraban (Llei Orgànica 12 /95), quedant dipositat tant el gènere aprehès com el vehicle intervingut a disposició de la Duana de la Farga de Moles.


Comentaris

envia el comentari