Catalunya Diari

La Guàrdia Civil decomissa tabac de contraban valorat en més de 24.000 euros

La Guàrdia Civil decomissa tabac de contraban valorat en més de 24.000 euros| Redacció - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil de la Secció Fiscal de la Seu d'Urgell va decomissar dimecres un total de 3.000 paquets de tabac ros de contraban i 624 purs de diferents marques, valorats en 24.092,05 euros. Aquest és el resultat de dos intervencions, en les que en els dos casos el tabac era transportat en un vehicle per una persona.

La primera intervenció es va produir quan els agents que realitzaven servei de vigilància fiscal pels voltants de Bellver de Cerdanya van observar sobre les 14.00 hores un vehicle marca Volkswagen que els va infondre sospites de portar gènere de contraban. Un cop aturat el vehicle, a l'altura de l'esmentada localitat, es va procedir a la seva identificació i inspecció, comprovant que en el maleter i seients del darrere (tapats amb bosses negres), transportava tabac de contraban. En total, s'hi van trobar 3.000 paquets, valorats en 12.350 euros. L'infractor va acreditar ser S.E.S., de 30 anys d'edat, espanyol, amb domicili a la Seu d'Urgell.
 
La segona intervenció es va produir quan els mateixos agents circulaven per la carretera N-260, i van observar mitja hora més tard, sobre les 14.30 hores, a un altre vehicle, aquest cop marca Renault que igualment els va infondre sospites de portar gènere de contraban. Una vegada que el conductor va aturar el vehicle, es va procedir a la seva identificació i inspecció, comprovant que a l'interior d'unes motxilles i unes maletes, transportava tabac de contraban, sent el total descobert 624 purs de diverses marques, valorats en 11.472,05 euros. L'infractor va acreditar ser Y.L.D., de 41 anys d'edat, holandès, amb domicili en el mateix país.
 
Pels esmentats fets, es van aixecar actes de confiscació de Contraban (Llei Orgànica 12/95), quedant dipositat tant el gènere aprehès com els vehicles intervinguts a disposició de la Farga de Moles.


Comentaris

envia el comentari